Info B+S 201

Dimecres, 4 octubre, 2017

Info B+S: grup de treball Convenció B+S, Objectius de Desenvolupament Sostenible, viver d'empreses EMAS i molt més!

El grup de treball es posa en marxa

Dijous passat, 36 persones de 23 organitzacions van participar a la sessió del grup de treball de la Convenció Barcelona + Sostenible que es celebrarà aquest novembre. 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible al món universitari

Un total de 220 persones de 21 països del món van debatre el paper de les universitats en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) al Congrés Internacional celebrat aquest setembre a Barcelona.

Sessió de retorn d'aportacions al Pla Clima. Us hi esperem!

El dimarts 17 d’octubre se celebrarà a la Sala Barcelona la segona sessió participativa del Pla Clima. Es debatrà en base a les propostes efectuades en sessions presencials, les recollides al Decidim Barcelona i les municipals.

Gestió ambiental per a les organitzacions de la xarxa

[Última hora: sessió cancelada!] El proper 20 d'octubre es presenten els recursos del projecte “Viver d’empreses EMAS”. La sessió, organitzada pel Club EMAS, està destinada a les organitzacions de la xarxa B+S. Ja us podeu inscriure!

Voleu saber més sobre les aus de la ciutat?

L’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català d’Ornitologia i la Universitat de Barcelona, membres de la xarxa B+S, preparen amb d’altres col·laboradors l’Atles d’Ocells nidificants a Barcelona, una publicació que té per objectiu conèixer quines espècies es reprodueixen, on es troben i el nombre d’exemplars que hi ha.

L’entrevista: NaturCat

"En un planeta per descobrir m’enduria allò que fos respectuós amb el passat, amb el present i amb el futur” Pep Solé, de NaturCat.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a Aquapioneers i a I'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, dues organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.