Info B+S 211 - 19 d'octubre

Dijous, 19 octubre, 2017

Info B+S: Convenció B+S, segona sessió Pla Clima, Dia Mundial de l'alimentació i molt més!

Inscripcions obertes a la Convenció B+S 2017

El proper 30 de novembre de 9 a 14h es celebrarà al CCCB la Convenció B+S, en la qual es repassaran avenços d'aquests 5 anys de Compromís i es plantejaran reptes pel futur. Ja us podeu inscriure! [Aquest acte ha estat ajornat. Properament us informarem de la nova data]

Treballem pel clima de la ciutat

El passat dimarts 17 d’octubre 35 persones de més d'una vintena d'entitats es van trobar en la segona sessió de participació del Pla Clima i van treballar les línies d'acció que s'hi inclouen.

Un octubre ple de propostes

La segona sessió del grup de treball de la Convenció B+S i una formació d’autocompostatge són les activitats que us oferim des de Barcelona + Sostenible aquest mes.

Recursos per al Dia Mundial de l'Alimentació

En el marc del dia mundial de l’alimentació del passat 16 d’octubre, us presentem un recull actualitzat de recursos i bones pràctiques destinat a organitzacions, centres educatius i ciutadania.

Festival per un mar Mediterrani Sostenible

Del 4 al 25 de novembre s’organitza al Museu Marítim de Barcelona el Blue eco fòrum, el Drap Art 2017 i el Posidònia Green Festival en un gran esdeveniment conjunt sobre els desafiaments mediambientals del mar Mediterrani.

L’entrevista: Ecoconcern

“Tots som científics: ens agrada fer-nos preguntes i trobar respostes”. Joan Garcia, d’Ecoconcern.

Més accions de la xarxa B+S

Diversos membres de la xarxa presenten accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!