Inscripcions obertes a la Convenció B+S 2017

El proper 30 de novembre de 9 a 14h es celebrarà al CCCB la Convenció B+S, en la qual es repassaran avenços d'aquests 5 anys de Compromís i es plantejaran reptes pel futur. Ja us podeu inscriure! [Aquest acte ha estat ajornat. Properament us informarem de la nova data] 

Font: La Vanguardia
Jordi Pigem, filòsof postmaterialista.
Imatge 1. Jordi PigemEn “El universo es inmaterial, mental y espiritual”, per Víctor Amela, Ima Sanchís, Lluís Amiguet, 2016, http://www.lavanguardia.com/lacontra/20161111/411784894762/el-universo-es-inmaterial-mental-y-espiritual.html. Foto: Pere Duran. 

Aquest any el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 compleix 5 anys i s'organitza una convenció per celebrar conjuntament l'equador d'aquesta estratègia. A la Convenció B+S es compartiran els avenços principals d'aquests primers 5 anys i els reptes prioritaris que la xarxa ha d'entomar. És per això que convidem a tots els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible a participar en aquesta celebració. 

A la Convenció Barcelona + Sostenible 2017 es coneixeran les accions assolides durant els primers 5 anys del Compromís i es definiran els reptes prioritaris per al 2022 i les accions per aconseguir-los. A més, es reflexionarà sobre el postmaterialisme de la mà d’un expert en aquesta matèria, coneixerem els resultats dels projectes del Compromís de Barcelona pel Clima i tindrem l’oportunitat d’interactuar amb bona part dels membres de la xarxa.
 

> Consulteu el programa
 

CONVENCIÓ BARCELONA + SOSTENIBLE 2017


Quan? 30 de novembre, de 9 a 14 h.
 
[Aquest acte ha estat ajornat. Properament us informarem de la nova data]

On? Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.