Un octubre ple de propostes

La segona sessió del grup de treball de la Convenció B+S i una formació d’autocompostatge són les activitats que us oferim des de Barcelona + Sostenible aquest mes.
 

Durant aquest mes d’octubre, des de Barcelona + Sostenible us oferim un seguit d’activitats específiques destinades a les organitzacions que formeu part de la xarxa.
 

Segona sessió del Grup de Treball de la Convenció B+S · 26 d’octubre de 17 a 20h · Centre d'Informació i Assesorament per a joves
 


Aquest any es compleixen 5 anys des de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022
Què s'ha assolit per cada objectiu del Compromís? En aquesta sessió es treballarà per definir amb accions concretes el reptes acordats a la primera sessió amb horitzó al 2022. > Crònica de la primera sessió

> Inscripcions

 

Formació d’autocompostatge · 31 d’octubre de 18 a 20h · Aula Ambiental Bosc Turull
 


L’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona impulsen aquesta formació per donar resposta a la demanda de recursos per a la gestió d’horts i jardins i per avançar en la reducció d’emissions de CO2  dels membres de la xarxa B+S.

Estan convidades aquelles entitats i empreses de la xarxa que estiguin actuant i ampliant el verd urbà a horts, patis, terrats, cobertes verdes, solars i altres espais d’oportunitat, i/o que vulguin millorar la gestió dels residus.

 

+ INFO

> Inscripcions