Info B+S 212

Dilluns, 6 novembre, 2017

Info B+S: posposada la Convenció B+S, l'acte de signatura d'Escoles + Sostenibles, tallers "reutilitza-ho" i molt més!

S'ajorna la Convenció B+S

Degut a la convocatòria d’eleccions catalanes i la conseqüent afectació d’actes institucionals per la llei electoral, la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat ha acordat ajornar la Convenció Barcelona + Sostenible al primer trimestre de 2018.

El present i el futur de la crisi climàtica

El CCCB acull fins l'abril l'exposició sobre els efectes del canvi climàtic "Després de la fi del món" que inclou diverses activitats com el “Vist per Barcelona + Sostenible” i els Diàlegs Ambientals del COAMB.

Com contribuir a millorar la qualitat de l’aire de la ciutat?

Us presentem una nova guia sobre mobilitat i qualitat de l’aire amb propostes d’activitats educatives. A més, el Servei de Documentació disposa d’una maleta pedagògica sobre aquesta temàtica i diversos aparells de mesura que podeu sol·licitar en préstec des de les vostres entitats.

El Club Emas estrena els tallers Reutilitza-ho!

El 17 de novembre tindrà lloc el primer taller de reutilització del Club EMAS en col·laboració amb l’Espai “Millor que nou, 100% vell”. Coneixereu materials, experimentareu amb ells i compartireu idees amb altres col·lectius per donar una segona vida als residus.

L’entrevista: Adab1ts

“La nostra voluntat és fer créixer un altre model d’economia, volem ajudar a les organitzacions a incorporar la innovació tecnològica”. Klaudia Álvarez i Carles Muiños, fundadors d'Adab1ts.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a "Barcelona Restaurants Sostenibles" i al "Gremi de constructors", dues organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.