Info B+S 213

Dijous, 16 novembre, 2017

Info B+S: nou web "Compromís pel Clima", #GivingTuesday i molt més!

S’estrena el nou web “Barcelona pel Clima”

En el marc de la cimera COP 23 a la ciutat de Bonn, l’Ajuntament ha presentat el nou web “Barcelona pel Clima” que ha comptat amb la col·laboració de l’equip de projecte de Comunicació del Compromís de Barcelona pel Clima.

Donacions solidàries amb el #GivingTuesday

El proper 28 de novembre se celebrarà a nivell mundial el #GivingTuesday, un moviment que incentiva la col·laboració amb projectes solidaris. Les Fundacions La Roda i IReS i el Mercat Social hi participen.

Reclutament i networking ambiental amb les cases d'oficis

Un nou Esdeveniment de Reclutament i Networking de Cases d’Oficis tindrà lloc el proper 28 de novembre, en el qual s’oferiran especialitats en ecojardineria, eficiència energètica d’edificis, informació ambiental i agent forestal.

L’alberg Twentytú obté un nou reconeixement ambiental

El Twentytú Hi-tech Hostel, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, ha obtingut recentment el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental atorgat per la Generalitat de Catalunya corresponent a la categoria de serveis.

Estrena del web sèrie Objectiu #Rezero

Com han viscut 5 famílies sense residus durant 30 dies? Aquest és l’argument del web sèrie Objectiu #Rezero que presentarà el seu capítol pilot el proper 22 de novembre a l’acte anual Rezero.

L’entrevista: BymyEco

“Considerem un valor afegit per nosaltres el fet de formar part d'una xarxa i estar al dia del que passa a la ciutat a nivell de sostenibilitat” Nuria Nubiola Urriols, coordinadora tècnica de ByMyEco.

Accions dels objectius del Compromís

Voleu idees per implementar la sostenibilitat a la vostra entitat? Al web trobareu un recull de bones pràctiques classificades per cada un dels deu objectius del Compromís. Consulteu-les i preneu nota!