Info B+S 214

Dijous, 30 novembre, 2017

Info B+S: nova data per a la Convenció Barcelona + Sostenible, subvencions Barcelona i ciutat, la jornada Ajuntament + Sostenible i molt més!

Nova data per a la Convenció B+S: 25 de gener

Ja us podeu inscriure de nou a la Convenció Barcelona + Sostenible, que se celebrarà el proper 25 de gener de 2018 a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Sessió informativa sobre la convocatòria general de Subvencions

Dimarts 12 de desembre de 18 a 20 h tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona Activa una sessió informativa sobre la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018, en què es recullen els àmbits temàtics Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Apunteu-vos-hi!

La sostenibilitat també és dins l'Ajuntament

El passat 28 de novembre va tenir lloc la Jornada Ajuntament + Sostenible, la trobada de més de 200 treballadors i treballadores municipals compromesos amb la sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Naomi Klein i el canvi climàtic

Amb el canvi climàtic com a tema destacat d’actualitat, us recomanem el llibre de Naomi Klein “Això ho canvia tot: el capitalisme vs. el clima” que relata com les noves polítiques afecten al canvi climàtic.
 

L’entrevista: Roots for Sustainability

“Conscienciem sobre la importància d’oferir solucions als nostres reptes socials i ambientals a través de la participació del sector privat”. Pablo Sánchez, co-fundador de Roots for Sustainability (R4S).

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a: Hotel Barcelona 1882, Kiribatis, Outcubator Coworking Gallery i Reial Club de Tennis de Barcelona, quatre organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.