Info B+S 215

Divendres, 15 desembre, 2017

Info B+S: festes + conscients, novetats de les Subvencions, l'Any del Comerç i la Cultura i molt més!

Per festes, consum + conscient

Com podem festejar el solstici d’hivern de forma més responsable? Evitar el malbaratament, fer regals immaterials o comprar de forma racional són maneres d’aportar el nostre granet de sorra per al medi ambient durant aquestes dates assenyalades. 

El més nou sobre les subvencions

El passat dimarts 12 de desembre, prop de setanta persones van assistir a la sessió informativa sobre la Convocatòria General de Subvencions 2018, en l’àmbit d’Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Drets dels Animals. Us presentem les novetats més rellevants.

El 2018, l’any del comerç i la cultura

L’Any del Comerç i la Cultura es va presentar el passat mes de novembre amb la presència d’un centenar de representants dels 21 eixos comercials de Barcelona, la major part d'ells membres del programa Comerç + Sostenible.

Convenció B+S, heu de ser-hi!

Ja està tot a punt per a la Convenció B+S 2018. Conjuntament acordarem els reptes dels propers 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. No hi podeu faltar!

Uniu-vos a la Magic Line

La mobilització solidària de Sant Joan de Déu pretén sensibilitzar i captar fons per a persones en situació de vulnerabilitat. Més de 300 organitzacions hi participen amb equips d’empresa, voluntariat corporatiu o patrocinant l’esdeveniment del 25 de febrer. 

L’entrevista: Enprensa Comunicació Verda

“Busquem solucions per als clients que també siguin bones per al medi ambient i la ciutat”. Montse Serra i Manel Collador, d'Enprensa Comunicació Verda.

Doneu-vos a conèixer a #BCNSOSTENIBLE

Ja esteu al dia de tota l’actualitat de la xarxa Barcelona + Sostenible? Feu difusió de les vostres accions per la sostenibilitat a Twitter a través de #BcnSostenible!