Info B+S 217

Dijous, 18 gener, 2018

Últims dies per a la Convenció B+S, portes obertes de la Fàbrica del Sol, Indicadors de Sostenibilitat 2016 i molt més!

Compte enrere per a la Convenció B+S

El proper dijous 25 de gener arriba un dels esdeveniments més importants de l'any per a la xarxa: la Convenció B+S. Associacions, empreses, centres educatius i altres entitats reflexionarem sobre els reptes per als propers cinc anys. Us ho perdreu? 

Descobriu la nova Fàbrica del Sol

Les portes de la Fàbrica del Sol s’obriran el proper diumenge 28 de gener a tota la ciutadania, en un matí ple de sorpreses: visites teatralitzades, xocolatada, tallers i activitats, batucada i molt més!

Bons verds i socials per al finançament municipal

Per primera vegada a Catalunya, l'administració emetrà deute públic amb condicions sostenibles que destinarà a projectes i inversions mediambientals o de caire social.

Tendència positiva dels indicadors de sostenibilitat de 2016

Ja està disponible l’informe 2016 dels indicadors de sostenibilitat de la ciutat, dels quals un 79% milloren respecte al 2015. El document incorpora també 10 bones pràctiques dels membres de la xarxa.

Activitats del primer trimestre de 2018

Amb l’arribada del 2018 volem compartir un dels nostres propòsits d’any nou: fer més xarxa. Comencem amb diverses activitats organitzades per membres de B+S, animeu-vos a participar-hi!

L’entrevista: Eco Intelligent Growth

“EIG va néixer amb la voluntat d’ajudar a les empreses a crear productes, serveis i organitzacions que siguin positives i no només menys dolentes.” Oriol Segarra, Eco Intelligent Growth.

Nous membres de la xarxa B + S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a: Ana Villagordo, Associació Dekimba, Evil Love i Federació d'Autoescoles de Barcelona (FAB) quatre organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.