Info B+S 218

Dijous, 1 febrer, 2018

Info B+S: tot sobre la Convenció B+S, portes obertes de la Fàbrica del Sol, Pla Estratègic de Turisme 2020 i molt més!

Reflexió i nous reptes a la Convenció Barcelona + Sostenible

El passat 25 de gener es van reunir més de 280 persones de la xarxa B+S per analitzar els últims 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i plantejar reptes pel futur. Vegeu el vídeo de la Convenció!

Èxit de participació en la reobertura de la Fàbrica Del Sol

Prop de 2.000 persones es van apropar a la Fàbrica del Sol el passat diumenge 28 de gener, en un matí festiu ple d'activitats per descobrir la casa de la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona.

Pla Estratègic de Turisme 2020: cercant un model més sostenible

L’Ajuntament de Barcelona publica el full de ruta que ha de redefinir una activitat econòmica cabdal promovent un major retorn social i respecte pel medi ambient.

Eines per a la reducció de gasos amb efecte d’hivernacle

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic gestiona el Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos d’Efecte Hivernacle, una inciativa per a les organitzacions que duen a terme tasques amb càrrega social a Catalunya.

L’entrevista: Associació per a la Promoció del Transport Públic

“Defensar el transport públic és protegir l’equitat social i la protecció ambiental”. Aitor Aretxaga, de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP).

Més accions de la xarxa B+S

Els membres de la xarxa Arkibau 2002 SL. i Share & Grow presenten accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!