Eines per a la reducció de gasos amb efecte d’hivernacle

Butlletí: 

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic gestiona el Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos d’Efecte Hivernacle, una inciativa per a les organitzacions que duen a terme tasques amb càrrega social a Catalunya.

Formeu part d'una entitat compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient? Si és així, heu de conèixer el Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos d’Efecte Hivernacle (PvComp). Aquesta iniciativa gestionada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic impulsa projectes de reducció d’emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) a les organitzacions que duen a terme tasques amb càrrega social a Catalunya.

Les entitats que participen d’aquest programa persegueixen objectius diversos, com la reducció de les seves emissions de GEH i el descens en el seu consum energètic, acompanyat d’un estalvi econòmic. Per tal d’assolir aquestes fites, els promotors de la iniciativa proveeixen a les entitats de suport tècnic, aportacions econòmiques en funció de les emissions reduïdes i difusió de les actuacions realitzades.

D’altra banda, PvComp ofereix assessorament a les entitats de cara als ajuts públics que es donaran a conèixer en els pròxims mesos i als que opten les organitzacions que vulguin implementar el programa.

Per a més informació, no dubteu a enviar un correu electrònic a compensacio.tes@gencat.cat o trucar al 93 444 50 00 / 93 412 70 79