Info B+S 219

Dijous, 15 febrer, 2018

Info B+S: sessió de matchmaking, la guia Fem Pinya contra el canvi climàtic, la Marató d’Estalvi Energètic i molt més!

Seguim construïnt projectes pel clima

Per tal de donar continuïtat als projectes del Compromís de Barcelona pel Clima, el dijous 1 de març se celebrarà una jornada de networking enfocada a facilitar noves oportunitats de cooperació entre organitzacions.

Els equipaments culturals ja tenen guia per combatre el canvi climàtic

L’equip de projecte Fem Pinya contra el canvi climàtic llança una guia interactiva i de bones pràctiques i un programa de capacitació per a persones que treballen en equipaments culturals de municipis de l’Àrea Metropolitana.

Ja és aquí la 3a Marató d’Estalvi Energètic!

L’1 de febrer es va iniciar aquesta iniciativa amb l’objectiu de conscienciar sobre la pobresa energètica. Més de 40 equipaments de la ciutat estan actuant per reduir el consum d’aigua, gas i llum. 

Voleu posar un estand a Biocultura?

Teniu temps fins el 19 d’abril per inscriure la vostra iniciativa i reservar un espai a la Fira Internacional de Productes Ecològics i de Consum Responsable, un esdeveniment que ocuparà el Palau Sant Jordi el proper mes de maig.

L'Hotel Barcelona 1882, referent en turisme sostenible

Aquest establiment, integrant de la xarxa B+S, ha estat guardonat als Premis Re Think Hotel en la categoria de TS Media. Un reconeixement a la sostenibilitat i la rehabilitació hotelera!

L’entrevista: Castellers de la Vila de Gràcia

“Els castells són una manifestació del territori, seria incoherent girar l’esquena a les problemàtiques socials i ambientals”. Natxo Mercader, dels Castellers de la Vila de Gràcia

Nous membres de la xarxa B + S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a: Espai TReS, Wash Bugaderia Autoservei, Gremi de Llibreters de Catalunya, Current Ecological, MIDE, La Ecocosmopolita i La Companyia Verda deu organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.