Nous membres de la xarxa B + S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a: Espai TReS, Wash Bugaderia Autoservei, Gremi de Llibreters de Catalunya, Current Ecological, MIDE, La Ecocosmopolita i La Companyia Verda, deu organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.

 

Associació de veïns de Sarrià

L'Associació de Veïns de Sarrià es va fundar el 1960 amb la finalitat de treballar per al foment del que la Vila de Sarrià quant a la seva urbanització, millores i serveis i conservar el seu patrimoni i el seu entorn.
 

Current Ecological

Current Ecological és una companyia de sostenibilitat urbana que aplica investigació acadèmica i metodologies d'innovació per fomentar el canvi de comportament cap a la sostenibilitat a les ciutats.

 

 

Espai TReS

Espai TReS - Territori i Responsabilitat Social és un equip que dissenya i ofereix eines per implicar les institucions públiques, les entitats del tercer sector, les empreses i la ciutadania en una gestió més responsable de l'entorn natural, rural i urbà


 

Fundació Hàbitat 3

HÀBITAT3 és una Fundació impulsada per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, amb l’objectiu de donar una resposta col·lectiva i conjunta del Tercer Sector Social a les gravíssimes necessitats existents en l’àmbit de l’habitatge al nostre país entre els col·lectius de persones amb dificultats greus d’habitatge.

 

 

Gremi de Llibreters de Catalunya 

El Gremi de Llibreters de Catalunya és una organització professional sense ànim de lucre que promou la cultura a través dels llibres, així com la promoció pública de les llibreries i els interessos professionals dels llibreters. 

 

 

 

La Companyia Verda

La Companyia Verda és un estudi d'arquitectura de bioconstrucció. La seva filosofia es basa en crear espais harmònics d’una manera holística i integral on el disseny, la naturalesa, l’eficiència i la salut actuen com un tot gràcies a la interacció entre les diferents disciplines que conformen el seu equip. Aquests projectes són sans i eficients, observant la naturalesa i l'entorn.

 

 

 

La Ecosmopolita

La Ecocosmopolita (Usar y Reusar) és, per una banda, un projecte de comunicació i sensibilització ambiental que ofereix informació per a una vida més sostenible i, per l'altra banda, una botiga en línia que ofereix productes que faciliten la incorporació d'hàbits residu zero en la llar.

 

 

 

 

La Wash Bugaderia Autoservei

La Wash és una bugaderia autoservei amb maquinària professional d’última generació d’ús fàcil, ràpid i de baix cost.El seu objectiu es promoure l'economia circular, reduir el consum d'aigua a l'hora de fer la bugada i treballar per aconseguir un canvi de paradigma "Màxima eficiència i qualitat de rentat amb mínim consum d'aigua"

 

 


MIDE

Management i Disseny d’Espectacles gestiona de manera integral tot tipus d’esdeveniments i espectacles. Entre d'altres accions, promouen la recuperació i manteniment dels espais públics urbans, aposten per disminuir els nivells de soroll i contaminació lumínica, i prioritzen el consum ecològic, just i de proximitat

 

 Fundació Social Fooding

Fundació que dedica el seu esforç a recollir els excedents alimentaris dels restaurants, hotels, (empreses del sector de l´alimentació en general) i, en lloc de llençar-los, destinar-los a les famílies que passen gana, a través de les ONGs que els distribueixen.

> Vídeo

 


 Solidança Treball

Solidança és una associació i una empresa d’economia social dedicada a la inserció sociolaboral i la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social i que ofereix serveis en la gestió i revalorització de determinades fraccions de residus urbans.