Voleu posar un estand a Biocultura?

Butlletí: 

Teniu temps fins el 19 d’abril per inscriure la vostra iniciativa i reservar un espai a la Fira Internacional de Productes Ecològics i de Consum Responsable, un esdeveniment que ocuparà el Palau Sant Jordi el proper mes de maig.
 

La Fira Biocultura celebra enguany la seva 25a edició i es posiciona com a una de les fires més importants a nivell estatal pel que fa a productes ecològics i de consum responsable. En el cas de Barcelona, aquesta serà el 3, 4, 5 i 6 de maig al Palau Sant Jordi, on es reuniran uns 700 expositors, 400 activitats i està previst que s'arribi a les 72.000 visites.

Si des de la vostra organització voleu promocionar algun producte ecològic o de consum responsable o bé teniu alguna iniciativa relacionada amb el sector mediambiental podeu sol·licitar el vostre estand. Les temàtiques dels diferents espais de la fira són les següents:

  • Producte amb certificat ecològic: agricultura, alimentació, cosmètica i textil.
  • Bioconstrucció, energies renovables, ecologia, medi ambient, reciclatge, ONG’s i turisme rural.
  • Salut i teràpies alternatives.
  • Artesania, roba, calçat i complements.
  • Cosmètica natural.
  • Música i publicacions.
  • Institucions públiques.


El termini d’inscripció dels estands és fins el dia 19 d’abril de 2018. La repartició d’aquests començarà a partir del dia 20 de febrer.

La Fira Biocultura té uns criteris de selecció específics i un Comitè que vigila que es compleixin. L’organització o entitat que es presenti passarà la revisió del Comité per tal de ser expositors. Si hi esteu interessats o interessades, consulteu tota la informació necessària en aquest web.

L’associació Vida Sana, impulsora de la Fira Biocultura, és membre de la xarxa Barcelona+Sostenible des de l’any 2002 i és una de les primeres organitzacions que va signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

+ INFO