Info B+S 220

Dijous, 1 març, 2018

Info B+S: sessió de matchmaking, el Dia Internacional de la Dona, Vist per Barcelona + Sostenible i molt més!

Fem xarxa per sumar!

Avui dijous a les 17.30 h té lloc la sessió “Matchmaking de projectes participatius” en la qual es presentaran els ajuts per al desenvolupament de projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima. No hi podeu faltar!  

Feminisme i sostenibilitat, dos eixos indestriables

En el marc del 8 de març, recordem com la igualtat de gènere és la base indispensable per a construir una societat igualitària i pròspera, alhora que fem un recull d’activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona. 

Collserola en transició

El Consorci del Parc Natural de Collserola ha iniciat el procés per a la transició agroecològica del seu sistema alimentari. El projecte compta amb el suport dels diferents ajuntaments del Parc es desenvoluparà amb criteris participatius.

"Després de la fi del món" vist per la xarxa B+S

Els dies 7 de març i 4 d'abril es podrà visitar l'exposició "Després de la fi del món" del CCCB de la mà de persones expertes dels nou equips de projecte del Compromís Barcelona pel Clima.

Iniciem març amb molta energia!

En el marc del dia mundial de l’eficiència energètica, que se celebra el proper 5 de març, us presentem novetats en l’àmbit de ciutat i recursos del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

L’entrevista: Escandinava de Electricidad

“Volem fomentar la consciència col·lectiva que cal que optimitzem el nostre consum energètic”. Andrés Olavi, d’Escandinava de Electricidad.

Estrenem nou cercador d'accions

Ja tenim a punt un nou espai al web per buscar les accions per la sostenibilitat amb més opcions. Us animem a compartir les vostres bones pràctiques amb la resta de la xarxa!