Info B+S 221

Dijous, 15 març, 2018

Info B+S: el cicle d'activitats AiguArt, sessió de matchmaking, projectes de micromecenatge pel canvi social i molt més!

L’AiguArt, un bany de sensacions!

En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Barcelona impulsa un memorial que recollirà experiències i reflexions entorn a la memòria històrica d'aquest bé comú. En aquest marc i fins el 25 de març, diverses entitats i equipaments de la ciutat coorganitzen el cicle d’activitats AiguArt!

Sinèrgies i bones idees per a projectes

El passat 1 de març es va celebrar al Centre Cívic Convent de Sant Agustí la sessió “Matchmaking per a projectes participatius”, on prop de 50 persones van intercanviar propostes per a construir projectes en comú per combatre el canvi climàtic.

Projectes de transformació social busquen mecenes!

Diferents entitats de la xarxa, com Hemisfèria.cat, OuiShare Barcelona, Lendi i la FAVB, participen d'aquesta iniciativa de matchfunding organitzada per la Fundació Goteo amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Nova guia per a fer els edificis més eficients

L’equip de projecte E4 Endolla’t a l’Estalvi i Eficiència Energètics, dóna el seu primer fruit: la guia “Rehabilita’m, fes-me eficient i saludable”, una publicació que aporta informació i fomenta estratègies per a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Noves publicacions del mes de març

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental presenta 4 noves publicacions sobre l’acord transatlàntic de comerç, la privatització de les aigües Ter-Llobregat, la gestió de serveis ambientals i models de ciutat i ecologisme.

L’entrevista: Associació Catalana d’Entitats de Salut

“Treballem per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat”. Anna Zarzosa Güell, subdirectora de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES). 

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a: Apinyó, Associació de Comerciants Mirall de Pedralbes, Cuida’t Barcelona, Restarters Barcelona, Sostre Cívic i Talher, sis organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.