Última oportunitat: "Després de la fi del món" vist per la xarxa B+S

Butlletí: 

El 4 d’abril es podrà visitar l’exposició “Després de la fi del món” del CCCB de la mà de persones expertes dels nou equips del projecte del Compromís Barcelona pel Clima. 

En el marc de la celebració a París de la COP 21, es va publicar el Compromís de Barcelona pel Clima, un document amb diversos objectius sobre mitigació i adaptació del canvi climàtic a l’entorn de la ciutat. En base a aquests objectius, es van constituir 9 equips de treball que tracten diferents aspectes relacionats amb el canvi climàtic formats per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. 

El 4 d'abril a les 18.30h els membres d'aquests equips de treball acompanyaran a les persones que vulguin visitar l’exposició “Després de la fi del món” emplaçada al CCCB i els donaran el seu punt de vista com a persones expertes en els temes del seu projecte (comunicació, energia, cobertes verdes, educació...). L’exposició es seguirà fent parades a espais en concret, que serviran de pretext per parlar de cada projecte i dels beneficis que aquests aporten a tota la ciutat.

D’aquesta manera es vol oferir un punt de vista diferent a l’exposició i l'opció per a les persones que hi participen de fer preguntes i interactuar amb persones que desenvolupen projectes en xarxa.

 

DESPRÉS DE LA FI DEL MÓN VIST PER BARCELONA + SOSTENIBLE

Quan? 4 d’abril de 18.30 a 19.30

On? CCCB (Carrer de Montalegre, 5)

> Inscripcions

+ INFO