Un nou espai d’emprenedoria i innovació socio-econòmica

Butlletí: 

El Districte de Sant Martí, Barcelona Activa, l’ICUB i la Fundació Formació i Treball impulsen la Pionera, un aparador que ajudarà a unes 300 iniciatives a fer visibles els seus projectes econòmics i socials i oferir oportunitats als col·lectius creatius i artístics. Encara sou a temps d’inscriure-us-hi!

 

La Pionera neix com a trampolí per a visualitzar i donar suport a l’emprenedoria i als nous projectes econòmics i socials que sorgeixen a Barcelona. Al llarg de la temporada s’hi donarà cabuda a 300 iniciatives emprenedores i a 250 artistes a l’espai a l'aire lliure al barri de Poblenou. Aquesta és una prova pilot que durarà un any i s’ha compartit amb les diferents entitats veïnals, social i comercials del territori.

Es tracta d’una iniciativa, amb vocació socio-empresarial, que busca crear noves oportunitats per a tot tipus de persones emprenedores, siguin graduades en disciplines com el disseny o les arts, comerciants o de col·lectius en dificultats d’accés al mercat laboral, mantenint en l’eix central la perspectiva de gènere.

La Pionera aspira a convertir-se en un espai de referència de ciutat per totes aquelles persones que comencen un projecte. Aquesta iniciativa reprodueix un model experimental sorgit a ciutats innovadores com París o Berlin.

Les inscripcions per participar-hi es mantindran obertes per tal d’assegurar que tothom pugui optar a oferir les seves idees emprenedores a La Pionera. Aquest és un projecte que des de la Fundació Formació i Treball s’inaugura el 21 d’abril en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu que es converteixi en un referent a la ciutat per la creació de noves iniciatives socio-econòmiques.


> Nota de premsa

> Inscripcions: inscripcions@lapionera.barcelona

> Web la Pionera