Info B+S 223

Dijous, 12 abril, 2018

Info B+S: presentació del Pla Clima, accions i reptes de la Convenció B+S, Sant Jordi sostenible i molt més!

El Pla Clima es presenta al CCCB

Què és el Pla Clima i quins objectius té? El CCCB acollirà el 24 d’abril a les 18h la presentació d’aquesta estratègia ambiciosa i integradora, creada amb un procés de cocreació entre la xarxa B+S i la ciutadania. 

Dels reptes a les accions: propers passos

A la Convenció B+S els membres de la xarxa van aportar més de 1.000 propostes d'accions per a millorar la sostenibilitat de la ciutat. El 4 de maig ens trobarem per elaborar un Pla de treball per fer-les realitat. Feu un cop d'ull al resum de les aportacions!

La transformació de Les Rambles es comparteix amb B+S

El proper 17 d’abril a les 18h es mostra aquest projecte amb l’objectiu d’implicar i compartir amb la xarxa la concepció del passeig com un espai per a la vida comunitària i veïnal, garantint l’equilibri d’usos entre els vessants local i global.

Reduir el soroll, posar en valor el patrimoni sonor

El 25 d’abril és el Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll, us presentem un seguit d’activitats per prendre consciència de com afecten el soroll i els sons a la ciutat.

El Risell, exemple de conciliació laboral, familiar i personal

Aquesta cooperativa multidisciplinar, membre la xarxa B+S, ha estat guardonada amb el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

Per un Sant Jordi responsable i sostenible

Presentem un seguit d’iniciatives i recursos per poder celebrar el dia de la rosa i el llibre d’una forma alternativa, solidària i conscient.

Entrevista: Fundació Formació i Treball

“Cada any rebem tones de roba en perfecte estat, cal educar en el consum responsable”. Sofia Cortizas, de la Fundació Formació i Treball.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 8 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.