El Pla Clima es presenta al CCCB

Butlletí: 

Què és el Pla Clima i quins objectius té? El CCCB acollirà el 24 d’abril a les 18h la presentació d’aquesta estratègia ambiciosa i integradora, creada amb un procés de cocreació entre la xarxa B+S i la ciutadania. 


El Pla Clima ja té data de presentació en primícia. L’última convocatòria programada pel mes de març va haver d’anul·lar-se per causes climàtiques, i és per aquest motiu que s’ha buscat una nova data i lloc per a aquest esdeveniment.

Així doncs, el proper dimarts, 24 d’abril, de 18 a 20h, s’exposarà de forma oficial el Pla Clima de Barcelona al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El Pla Clima entoma de manera ambiciosa el repte del canvi climàtic a través d’un procés de coproducció amb la xarxa Barcelona + Sostenible i la ciutadania. Durant l’acte es presentaran els antecedents i objectius del Pla Clima, les seves mesures i el seu desplegament inicial. En aquest sentit, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) presenta els resultats de la recerca d’aquest procés realitzat pel TURBA Lab, el dimarts 17 d'abril, de 15.30 a 17.30 h, a la Sala Barceloneta de La Fàbrica del Sol. Inscripcions aquí.


> Pla Clima de Barcelona 2018- 2030

> Resum del Pla Clima

> Web Barcelona pel Clima
 


Presentació Pla Clima de Barcelona


Quan? dimarts, 24 d’abril, de 18 a 20h

On? hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

> Inscripcions