Info B+S 224

Dijous, 26 abril, 2018

Info B+S: presentació Pla Clima CCCB, el futur de la xarxa, noves activitats de primavera i molt més!

Barcelona cap a l’Acord de París

Prop de 250 persones van assistir a la presentació del Pla Clima de Barcelona, que, amb horitzó al 2030, vol aconseguir reduir un 45% de les emissions a través de 4 eixos estratègics i 242 mesures transversals.

Decidim el futur de la xarxa

El 4 de maig ens trobarem per decidir quines accions emprendrà la xarxa B+S en els propers 5 anys. És el moment de dir la vostra, per construir plegats una ciutat més sostenible!

Activitats de primavera

Amb l’arribada de la calor volem compartir amb vosaltres el propòsit de seguir fent créixer la nostra xarxa. Recopilem i presentem un recull d'activitats organitzades per diferents membres de Barcelona + Sostenible, animeu-vos a participar-hi!

L’Hospital Plató, entre les 50 millors empreses per treballar l’any 2018

Aquest centre sanitari barceloní ha estat reconegut per 'Great Place to Work' com a la dotzena millor entitat en la categoria de 250 a 500 professionals.

Un gran repte per al medi ambient

De l’11 de maig al 5 de juny, la Setmana de la Natura, el Let’s Clean Up Europe i la Ultra Clean Marathon, uneixen esport, valors i cura del medi ambient en diverses activitats per tota Catalunya. Organitza’n la teva o apuntat-hi!

Entrevista: Hemisfèria.cat

“Des dels diaris i el periodisme s’ha de promoure la igualtat, l’ecologia i el gènere com a temes de portada”. Abel Cobos, d’Hemisfèria.cat.

Més accions de la xarxa B+S

14 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!