L’Hospital Plató, entre les 50 millors empreses per treballar l’any 2018

Butlletí: 

Aquest centre sanitari barceloní ha estat reconegut per 'Great Place to Work' com a la dotzena millor entitat en la categoria de 250 a 500 professionals.
 

El 23 de març es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis a les Millors Empreses per Treballar incloses a la llista de Best Workplaces Espanya 2018 de Great Place to Work, consultoria dedicada a la investigació i gestió dels recursos humans. Aquest rànquing certifica cada any els millors llocs per treballar d’acord amb la percepció dels seus professionals i les seves pràctiques i polítiques de desenvolupament de persones. En aquesta 16a edició dels premis, s’han analitzat més de 300 empreses de volum i sectors diferents.

En la seva primera aparició en aquest rànquing, l’Hospital Plató, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, ha quedat en dotzena posició en la categoria de 250 a 500 professionals. La menció suposa un reconeixement a la política de personal que el centre sanitari desenvolupa des del 2002, d’acord amb els seus objectius essencials: sostenibilitat social, econòmica i excel·lència assistencial. La cultura organitzacional de Plató situa els professionals al centre de les seves polítiques per generar un retorn positiu sobre els pacients i la ciutadania.

L’acte, celebrat a la localitat madrilenya de Castillo de Viñuelas davant de més de 700 persones, va refermar el compromís de les empreses assistents per seguir millorant els espais de treball per tal que sigui un lloc millor per a les persones, la sostenibilitat i la societat.