Info B+S 225

Dijous, 10 maig, 2018

Info B+S: Descobriu la Fàbrica del Sol, la Setmana de la Sostenibilitat, resultat del concurs de les cobertes verdes i molt més!

Descobriu la Fàbrica del Sol

Les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible teniu l’oportunitat de visitar la Fàbrica del Sol del 23 al 31 de maig. Una bona ocasió per conèixer les característiques innovadores en sostenibilitat d’aquest edifici demostratiu.

S'apropa la Setmana de la Sostenibilitat

Ja falta poc per al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Enguany, a Barcelona s'organitzen diverses activitats emmarcades en la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible.

Posem rumb a la xarxa B+S

El passat 4 d’abril, prop d’una quarantena de persones es van reunir a la Fàbrica del Sol per concretar accions i reptes de la xarxa i definir un full de ruta de Barcelona + Sostenible.

Noves cobertes verdes per la ciutat

El proper 17 de maig es donaran a conèixer a la Model les deu propostes premiades del concurs "Cobertes Verdes", que també tindran un espai expositiu. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per un dels equips de projecte del Compromís de Barcelona pel Clima.

Unim-nos per un Mediterrani sense deixalles!

Surfer Foundation Europe impulsa un programa de voluntariat i co-promou, amb Eco-Union i Fundació ENT, una declaració que busca intensificar la coordinació d’organitzacions de l’arc Mediterrani.

Entrevista: Enginyeria Sense Fronteres

“Entenem la tecnologia com una eina democràtica capaç de garantir i construir drets per tota la societat”. Dante Maschio, d’Enginyeria Sense Fronteres.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 13 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.