Noves cobertes verdes per la ciutat

Butlletí: 

El proper 17 de maig es donaran a conèixer a la Model les deu propostes premiades del concurs "Cobertes Verdes", que també tindran un espai expositiu. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per un dels equips de projecte del Compromís de Barcelona pel Clima. ​

Els equips de projecte de Barcelona pel Clima comencen a donar el seus fruits, ja s’han publicat dues guies, una per a l’estalvi i eficiència energètica dels edificis, i l’altre per a combatre el canvi climàtic als equipaments culturals de la ciutat. Ara és el moment de l’equip de projecte "Cobertes Mosaic" que, junt amb l’Institut Municipal del Paisatge Urbà, han organitzat el concurs ‘Cobertes Verdes’ a través del qual s’impulsarà la renaturalització dels terrats en 10 edificis privats.

Finalment, s’apropa el moment de saber quins seran els edificis guardonats amb les subvencions per a poder donar vida a les seves cobertes, perquè, tal com diu l’eslògan del concurs: "Qui té una coberta té un tresor". L’escenari per a fer aquesta presentació serà el teatre de la Model, en el marc de la Setmana de l’Arquitectura.
 

PRESENTACIÓ "CONCURS COBERTES VERDES"

17 de maig, teatre la Model

La tinenta d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat obrirà l’acte en què es posaran en comú les propostes guanyadores del concurs i s’explicaran les seves premises inicials per part de l’organització. Les deu cobertes guanyadores estan repartides territorialment per tota la ciutat i la seva renaturalització permetrà difondre entre la ciutadania els seus beneficis tant a nivell de ciutat com pel propi edifici a on se situïn.

+ INFO

EXPOSICIÓ "CONCURS COBERTES VERDES"

Del 10 al 20 de maig, pati de la model

Les cobertes verdes són uns dels elements claus per aconseguir una ciutat més verda i sostenible, i així es recull a les mesures de govern com Pla del Verd i la Biodiversitat de Barcelona 2020 i el Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana. El pati de la model allotjarà aquesta exposició on s’hi podran veure imatges dels 10 terrats guanyadors del concurs ‘Cobertes verdes’.

+ INFO

 

Compromís de Barcelona pel Clima: Cobertes Verdes