Info B+S 226

Dijous, 24 maig, 2018

Info B+S: Dia Mundial del Medi Ambient, la Setmana de la Sostenibilitat, reducció de residus a Baker McKenzie i molt més!

Apunteu-vos a la Setmana de la Sostenibilitat!

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de la setmana de la sostenibilitat: caminades guiades per Barcelona, jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol, música als parcs i molt més!

Aquest 5 de juny tenim molt a celebrar

Enguany volem celebrar el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb les organitzacions de la xarxa B+S com a protagonistes. Ens trobarem al Conservatori Municipal de Música a les 12 h, no us ho podeu perdre! 

Els reptes prenen forma

El passat 15 de maig, la comissió permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat va analitzar les conclusions del treball de la xarxa des de la Convenció fins ara i proposa una nova forma d'organització: els grups de treball.

Baker McKenzie Barcelona aposta pel residu zero

El despatx d'advocats substituirà totes les papereres de rebuig, repartirà gots reutilitzables i reemplaçarà l’actual vaixella de plàstic per una de compostable. 

25 anys defensant la biodiversitat

Les metes d'Aichi, verd urbà, ocells nidificants, plantes aromàtiques i jardineria són les temàtiques dels cinc recursos d'accés lliure del Servei de Documentació d'Educació ambiental que us proposem. Enguany se celebren 25 anys del Conveni internacional sobre la Diversitat Biològica.

Entrevista: Gremi Fusta i Moble

"O Barcelona és sostenible o no existirà en el futur". Salvador Ordóñez, del Gremi Fusta i Moble. 

Noves accions de la xarxa

Un total de 15 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!