Apunteu-vos a la Setmana de la Sostenibilitat!

Butlletí: 

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de la Setmana de la Sostenibilitat: caminades guiades per Barcelona, jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol, música als parcs i molt més! 
 

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), enguany es celebra a nivell europeu la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible. Aquesta efemèride busca l’impuls dels 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides mitjançant la visibilització a nivell europeu d’activitats que els promoguin, en una plataforma comuna. En el cas de Barcelona, celebrem la “Setmana de la Sostenibilitat” amb diverses activitats que segueixen els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, alguns dels quals estan vinculats als ODS. Aquesta setmana inclourà una programació específica d’activitats del 30 de maig al 5 de juny

> Consulta el programa de la Setmana de la Sostenibilitat!
 


SETMANA DE LA SOSTENIBILITAT : ACTIVITATS DESTACADES
 

Caminades per la Sostenibilitat
Dissabte, 2 de juny (matí i tarda)

 
Us convidem a passejar per Barcelona amb una mirada sostenible. En aquest cicle de caminades, hi trobareu 12 rutes guiades per a tots els gustos. Des de trajectes per la muntanya, el mar o fins i tot el clavegueram, fins a recorreguts pels racons més sostenibles dels barris. Totes les caminades són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

> Horaris i inscripcions a les “Caminades per la Sostenibilitat”Celebrem la sostenibilitat: jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol
Diumenge, 3 de juny (11 a 14h)

Voleu conèixer la gran casa de la sostenibilitat de Barcelona? Diumenge 3 de juny, dins i al voltant de La Fàbrica del Sol, al cor del barri de la Barceloneta, hem preparat una jornada dominical plena d’activitats familiars i sorpreses. No us la perdeu!

> Horaris i inscripcions a la jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol 

 

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenible
Dimarts 5 de juny, de 12 a 14h

Enguany la xarxa Barcelona + Sostenible celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un esdeveniment en què els signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat seran els protagonistes. L’acte vol ser un reconeixement al camí recorregut per la xarxa Barcelona + Sostenible. Es presentarà l’estat del medi ambient a la ciutat i es destacaran 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2017.

> Inscripcions i més informació


 

I a més a més...trobareu més activitats a:
 

> Setmana de l’energia: del 4 de juny a l'11 de juliol   

> La Festa de la ciència: Dissabte i diumenge 9 i 10 de juny