Info B+S 227

Dimecres, 6 juny, 2018

Info B+S: crònica celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, Setmana de la Mobilitat Sostenible, Balanç Social i molt més!

Els membres de la xarxa, protagonistes del Dia Mundial del Medi Ambient

Més de 130 persones van acudir a la celebració de la xarxa B+S d’aquesta efemèride, un esdeveniment on es van reconèixer 10 bones pràctiques desenvolupades durant el 2017.

Moure's sense contaminar és possible

Barcelona s’omple d’iniciatives per reivindicar una altra manera de recórrer la ciutat amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre. Voleu organitzar activitats en aquest marc? Podeu fer arribar les vostres propostes fins el 22 de juny.

El consum responsable vol teixir aliances

La cooperativa Espai Ambiental organitza les primeres Jornades d’Economia Social i Solidària el proper dimecres, 13 de juny. L’objectiu principal de la trobada és fer xarxa i buscar espais d’intercanvi entre les entitats del sector.

Aquesta primavera, ensenyeu el cor

Fins el 22 de juliol és el moment de fer el Balanç Social, una eina de rendició de comptes i mesura de l’impacte social ambiental i bon govern per a les organitzacions. Avancem cap a una economia social i solidària!

Coneixes Lendi, l'aplicació per 'demanar prestats' objectes al veïnat?

Quantes vegades utilitzem un trepant, una barbacoa o una clau anglesa? Us presentem un projecte que busca instaurar una xarxa d'intercanvi que permeti estalviar diners i espai a la llar, alhora que s'enforteix el teixit social i els comportaments sostenibles.

Entrevista: Totus Festum

“Els comerciants hem d’entendre la conscienciació de la clientela en les alternatives sostenibles com una prioritat”. Angela Huélamo, de Totus Festum

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 8 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.