Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 8 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.

Associació de Comerciants d’Electrodomèstics

L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics és una entitat sense ànim de lucre, constituïda a la fi dels anys 70, amb l’objectiu de representar i de defensar els interessos professionals del sector del comerç d’electrodomèstics, davant de l’administració, d’organismes empresarials i d’entitats públiques o privades. Actualment, l’associació representa 545 comerços del sector de tot Catalunya.

 

 

 

Club Immersió Biologia

El CIB - Club d’Immersió Biologia és una entitat que va ser creada l'any 1983, en el si de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Des de bon principi, la filosofia d’immersió del CIB, així com les directrius dels seus cursos de formació de nous submarinistes van estar encaminats a potenciar un tipus d'immersió respectuosa amb el medi ambient, i afavorir la formació paral·lela de molts estudiants de biologia marina.
 

 

 

CoHousing Barcelona SCCL

CoHousing Barcelona és una cooperativa d'habitatge que promou models de convivència on es troben persones amb les mateixes inquietuds, necessitats i projectes a desenvolupar de manera cooperativa. Creuen que l’habitatge és un dret fonamental amb el qual no s’hauria d’especular i treballant per la promoció amb el sistema cooperatiu en les seves diverses fórmules, per fer realitat aquest dret creant una societat més justa.
 

 

 

Emelcat

EMELCAT és una empresa cooperativista amb l’objectiu de desenvolupar el vector emmagatzematge elèctric per afavorir la transició energètica cap a un model més sostenible social i ambiental. La seva tasca és la definició, desenvolupament, instal·lació i gestió de sistemes d’emmagatzematge elèctric dotant-los d’un sistema de gestió i control òptim des del punt de vista de durabilitat, eficiència i integració al sistema energètic i mercat elèctric.
 

 

Espigoladors

Espigoladors és una empresa social que lluita contra el malbaratament alimentari amb l´objectiu de promoure territoris que apostin cap a una cultura de l´aprofitament alimentari. Espigoladors col·labora amb productors i entitats socials que participen en espigolades per recuperar verdures del sector productiu i canalitzar-les cap a les entitats socials en un 90% i cap a la transformació en conserves en un 10%, que comercialitzem sota la marca Es im-perfect. Treballem també per la sensibilització de la població sobre aquesta problemàtica i per donar eines a tothom per aportar-hi solucions des del seu dia a dia.


 

Fundació Itaca 

Fundació Itaca impulsa projectes pel bé comú i l’economia solidària amb l’objectiu que la ciutadania assoleixi els drets fonamentals per una societat justa on totes les persones siguin iguals davant la llei, gaudeixin de la llibertat en la cultura i facin possible la fraternitat econòmica.

 

Totus Festum

Establiment especialitzat en personalitzar esdeveniments amb globus biodegradables i altres elements de decoració. La seva creació ha estat fonamentada en la ferma convicció que les empreses han de ser responsables amb el seu entorn i respectuoses amb els seus clients.

 

 

 

Yotuba Barcelona  

Yotuba Barcelona és una associació que treballa per a la preservació dels fons marins del mediterrani. Censem els residus submergits i realitzem accions de voluntariat per anar retirant-los. Treballem de 2 metres a 14 metres de profunditat, en apnea i altres disciplines esportives.