Esteu al dia de tot el que passa a la xarxa?

Que B+S ha organitzat una conferència sobre canvi climàtic? I ens ho hem perdut? Que B+S ha guardonat 10 bones pràctiques i han brindat amb vermut? I nosaltres sense tastar-lo? 

Estàveu al dia de la xarxa i les novetats en sostenibilitat i ara us heu perdut en un mar de correus sobre dades? Ara és el moment! Esteu a dos clics de tornar a rebre la informació... Que no us ho expliquin! A continuació us presentem totes les novetats de les comunicacions que es fan a través de la xarxa Barcelona + Sostenible.

Amb
dos senzills passos, podreu estar al corrent de totes les novetats!

 

 

Les notícies més fresques:
 
el butlletí Info B+S

Xerrades, conferències, tallers... 
Tota la informació de la xarxa B+S.
PAS 1: subscriure's al butlletí  PAS 2: rebre informació de ​la xarxa B+S

El butlletí Info B+S és un dels canals més importants d’informació de sostenibilitat a la ciutat: actualitat, recursos, noves organitzacions de la xarxa, activitats, ajuts i premis...

Volem seguir informant-vos de tot allò que passa a la xarxa B+S i que creiem que us pot interessar. Segueix tota l’activitat de la secretaria!

       
 Us animem a compartir aquesta informació amb les persones que puguin estar interessades en la xarxa Barcelona + Sostenible dins la vostra o en d'altres organitzacions, a títol personal o en d'altres àmbits.