Info B+S 228

Dijous, 21 juny, 2018

Info B+S: Conferència "Canvi climàtic, històries del futur avui", nous grups de treball, premiades les Cooperatives arqbag i Lacol i molt més!

Canvi climàtic: històries del futur avui

El proper 3 de juliol, l'Espai Francesca Bonnemaison acollirà la conferència de Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project i un dels autors de l'IPCC, que ens parlarà dels impactes del canvi climàtic i les oportunitats emergents per a la descarbonització.

Passem a l'acció!

Voleu formar part dels nous grups de treball de la xarxa? El proper 10 de juliol es realitzarà una sessió en la qual es crearan tres grups de treball sobre verd i biodiversitat, energia i residus. Anem avançant per definir un full de ruta de B+S per als propers anys.

Les Cooperatives arqbag i Lacol, guardonades en els premis AJAC

L’Agrupació Joves Arquitectes de Catalunya va guardonar el passat 18 de maig els projectes “Coop de Falç” i “Re-Creant. Imaginem l’escola que volem!” impulsats per les organitzacions membres de la xarxa B+S arqbag i LaCol.

Entrevista: Irma Ventayol

“La ciutadania ha reclamat a Barcelona que es posicionés davant el canvi climàtic. El Pla Clima és la resposta”, declaracions a la revista Sostenible d’Irma Ventayol, coordinadora del Pla Clima de l'Ajuntament de Barcelona.

Noves accions

Un total de 64 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públiques les seves accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!