Info B+S 229 - 5 de juliol

Dimarts, 3 juliol, 2018

Info B+S: crònica conferència Pep Canadell, Congrés Mundial ICLEI, projecte "Assist" d'Ecoserveis i molt més!

Pep Canadell comparteix la seva visió sobre el canvi climàtic

“El canvi climàtic no és responsable de tots els desastres naturals, però els fa més intensos i severs”, el director executiu del Global Carbon Project i un dels autors de l'IPCC, Pep Canadell, comparteix la seva visió sobre el canvi climàtic amb una audiència de més de 130 persones.

Barcelona + Sostenible assisteix al Congrés Mundial de l'ICLEI

Del 19 al 23 de juny va tenir lloc a Montreal el Congrés Mundial de l’ICLEI, xarxa de governs locals per la sostenibilitat. Aquest se celebra cada tres anys per mostrar els avenços dels governs integrants d’aquesta xarxa en el desenvolupament urbà sostenible arreu del món.

El Premi Medi Ambient reconeix dues entitats de B+S

El passat 5 de juny el jurat va distingir les organitzacions de la xarxa Depana i Espigoladors per la seva trajectòria ambiental i va fer una menció especial honorífica a Paco Muñoz, impulsor de la Plataforma Aprofitem els Aliments.

Publicades les "Dades del Medi Ambient de Catalunya 2017"

Aquest mes, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental ha adquirit com a novetat aquesta publicació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Ja podeu demanar-la o consultar-la en línia!

Ecoserveis impulsa el projecte "Assist" per combatre la pobresa energètica

Prop de 90 professionals podran identificar i gestionar situacions de vulnerabilitat energètica en el marc d’aquest projecte que busca solucions tècniques i socials per aquest problema.

Entrevista: Gremi d'instal·ladors de Barcelona

“Som un sector clau en la generació de residus mediambientals i implicats totalment amb el seu reciclatge.” Daniel Carrasco, de GremiBCN, Associació Empresarial d’Instal·ladors d’Electricitat, Fontaneria i Afins de Barcelona.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 13 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .