Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 13 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat. 

AEMIFESA- GREMI D'INSTAL·LADORS BARCELONÈS NORD I BAIX MARESME

El Gremi es una entitat sense ànim de lucre que cuida de la bona praxis dels instal·ladors, assessora, cerca serveis, cerca acords i imparteix formació a la seva escola pròpia per garantir una qualitat sostenible en el sector, es aquí on ha desenvolupat en la darrera dècada una autentica convicció amb la sostenibilitat amb la construcció de la seva seu anomenada CATT Gremi (un edifici de 3.000m2) amb les darreres novetats renovables, totes implementades per un funcionament Pedagògic i formatiu amb constant connexió a la normativa que ho regula i el que necessita la Societat en cada moment.

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE VALLCARCA I RODALIES

L'Associació de Comerciants de Vallcarca, República Argentina i Rodalies, neix el 2008 amb la intenció de defensar, cuidar i promocionar el comerç de la zona.

Els objectius de l'Associació són clars:

1) Aconseguir un comerç proper i competitiu, on la qualitat, la professionalitat i el servei siguin els senyals d'identitat, dins d'una gran oferta comercial.

2) Volem protegir i posar en valor el comerç tradicional, així com fomentar l'assentament de noves idees emprenedores, que enriqueixin el teixit socioeconòmic del Barri.

 

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I INDUSTRIALS DEL CARRER ASTÚRIES DE GRAN DE GRÀCIA A TORRENT DE L’OLLA

L’Associació de Comerciants del Carrer Astúries, és una entitat sense ànim de lucre que neix als anys 80 però que es reactiva des de l’any 2008 . Actualment aglutina uns 50 comerciants.

El seus objectius són:

1) Promocionar el comerç del carrer i els seus valors (proximitat, qualitat i arrelament al territori).

2) Generar sinergies entre els associats per promoure millores.

 

 

SENSITIVE DATA

Sensitive Data és una empresa que ofereix solucions de software a mida d'anàlisi automatitzat i visualització de dades enfocades en l'ajut de presa de decisions. Principalment orientada al sector de l'eficiència energètica, edificis, smartcities, logística i industria, utilitzant les eines més avançades del mercat IoT i Big Data.
Amb un equip interdisciplinari i altament qualificat que gaudeix ajudant als clients convertint la seva informació en negoci i oportunitats de millora.

 

 

I AM PERFECT FOOD

Start up preocupada pel malbaratament alimentari a nivell global. A través del nostre supermercat online y app venem productes ‘recuperats’ d’indústria i supermercats que, o bé tenen imperfeccions a l’envàs o bé són propers a la data de caducitat o consum preferent. Els venen a preus de fins al 80% així el consumidor estalvia, les empreses del sector recuperen part dels diners i ajuden a reduir l’impacte sobre el planeta.

 

 


ASSOCIACIÓ ECO VEÏNAL VALLBONA VIU

L'entitat Vallbona Viu es va crear per reivindicar i defensar el patrimoni històric i natural del barri de Vallbona. Per impulsar projectes vinculats a una economia eco-socio-cultural, i defensar un urbanisme sostenible i respectuós amb l'entorn. En aquests moments, estan desenvolupant un nou sistema de distribució urbana de mercaderia (DUM) Eco sostenible i socialment responsable amb l'objectiu de reduir la contaminació atmosfèrica i sonora, amb la participació activa de la ciutadania com impulsors i protagonistes del canvi de model en la DMU, generant feina al propi territori dins el sector de l'economia social.
 

 

 

MENJADOR CA LA ROSA

És una cooperativa de treball d’iniciativa social sense afany de guany constituïda des de Juny del 2015. Treballen per la sensibilització en alimentació ecològica i criança amb respecte a través dels serveis de: menjador infantil, menú per a gent gran i cistelles a la carta com a activitats principals. També elaboren àpats per a esdeveniments i assessorem en temes de criança.
 

 

 

AIGUASOL

AIGUASOL és una consultoria i enginyeria energètica amb més de 18 anys d'història, constituida en forma de cooperativa, que s'ha dedicat des del seu naixement a l'eficiència energètica i a les renovables, contribuint als diversos plans energètics de la ciutat de Barcelona.

 


ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I ARTS DE LA RIERA DE SANT MIQUEL I VOLTANTS

El principal objectiu de l'associació és donar visibilitat a la zona de la Riera Sant Miquel i Voltants, als seus comerços i espais d’art. Fer-se conèixer als veïns i veïnes dels quatre grans barris que els envolten. Volen formar part dels mapes per la Festa Major, els dies del Comerç al Carrer, Nadal,... Per això creuen que necessiten treballar conjuntament, fer pinya i presentar-se a la comunitat. Junts poden canalitzar millor les demandes al Districte, tenir presència a espais de difusió de l’administració Pública, accedir a tota la informació que els facilita la gestió dels seus negocis. Junts poden millorar el seu entorn i els seus negocis. Cal tenir present que en aquesta zona, es concentren un gran percentatge de comerços relacionats amb 3 grans sectors comercials: Hostaleria i Restauració, Disseny i Moda, i Art i Cultura, i aparentment comparteixen valors semblants. Aquest fet facilita molt la cohesió per a la concreció d’objectius i demandes de l’Associació.

 

AGRUPACIÓ DE COMERCIANTS I INDUSTRIALS DE LA BARCELONETA

L'ACIB és una associació del barri especialitzada en el servei al comerciant.

•    Recolzar al comerciant associat en tots aquells temes que afectin a les botigues del seu barri.

•    Donar orientació, davant de qualsevol dubte o problema, als botiguers.

•    Assistència a les sessió mensual de l’Audiència Pública i als Consell de Barri  i de Seguretat i amb tècnics del districte de de tots els àmbits.

•    Donar informació als associats de totes les notícies rellevants entorn al món del comerç.

•    Organitzar activitats  formatives.

•    Organitzar activitats d’oci en col·laboració amb el Districte i altres entitats del barri.

•    Fer campanyes de promoció i dinamització del comerç, quatre edicions anuals de la campanya Comerç al Carrer.

•    Informació i distribució de material promocional.

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS EL COR DE LES CORTS

Associació de comerciants sense ànim de lucre del Districte de les Corts amb la missió de donar protagonisme, posar en valor i fomentar el comerç de proximitat i l’hostaleria, i possibilitar alhora un treball conjunt entre aquests, les entitats locals i els grans operadors en tot el seu entorn. Com associació de comerciants amb influència en un sector de la població que són els nostres consumidors, estem implicats en la sostenibilitat, redistribució de la riquesa, millora de l'entorn i paisatges urbans, millora del nostre medi i millora del benestar social. Per aquest motiu en totes les nostres accions reflectirem i divulgarem aquest valors.

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS VERDI BAIX I RODALIES

 

L’Associació de Comerciants de Verdi, és una entitat nascuda fa més de 15 anys amb la voluntat d’aglutinar les diferents necessitats dels comerciants. Es localitza al barri de Gràcia, concretament el tram del carrer Verdi de Plaça Revolució fins a Providència. Els objectius principals de l’associació és fomentar el teixit comercial, i coordinar i dinamitzar activitats per arribar el públic final.

 

FEDERACIÓ GRÀCIA COMERÇ

La Federació Gràcia Comerç, és una entitat sense ànim de lucre que neix el 2017. Actualment aglutina 5 Associacions de comerciants del Districte de Gràcia: Carrer Astúries, Eix Torrent, Riera de Sant Miquel, Vallcarca i República Argentina, i Carrer Verdi de Baix. A grans trets, el seus objectius apunten en dues direccions: 
1) Promocionar el comerç del Districte i els seus valors (proximitat, qualitat i arrelament al territori).
2) Generar sinergies amb el teixit associatiu per promoure millores efectives i socialment responsables.