Publicades les "Dades del Medi Ambient de Catalunya 2017"

Aquest mes, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental ha adquirit com a novetat aquesta publicació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Ja podeu demanar-la o consultar-la en línia!
 

Com cada any, des del 1993, s’ha actualitzat el contingut d’aquesta publicació amb la incorporació de les dades relatives a les diverses temàtiques ambientals que s’hi exposen. Convé destacar l’adaptació dels continguts als nous reptes ambientals que han aparegut al llarg dels 25 anys d’aquesta publicació. D’aquesta manera, el que va començar essent un tríptic ha passat a ser un llibret de 30 pàgines, en el qual s’ha mantingut l’essència inicial de posar a disposició les dades estadístiques ambientals bàsiques que hi ha a Catalunya. L’opuscle “Dades del Medi Ambient a Catalunya 2017” és una eina de consulta ràpida, senzilla i efectiva que conté les darreres dades estadístiques disponibles sobre el medi ambient a Catalunya de l’any passat. La publicació està disponible en tres idiomes: en català, castellà i anglès i s’ha editat en un format de fàcil consulta. Aquesta ofereix de manera visual i intuïtiva gràfics, mapes i estadístiques de tot tipus sobre dades generals d’interès ambiental, aigua, medi atmosfèric, biodiversitat i medi natural, canvi climàtic, producció i consum sostenibles, avaluació ambiental i residus.

Les fonts per extreure les dades han estat el Departamet de Territori i Sostenibilitat (Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Agència Catalana de l’Aigua, Agència de Residus de Catalunya i Servei Meteorològic de Catalunya), el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, el Municat, l'Institut d’Estadística de Catalunya i el Centre de la Propietat Forestal.

Podeu demanar aquesta publicació al Servei de Documentació d’Educació Ambiental al telèfon 93. 256. 25. 92 o bé enviant un correu a: documentacioambiental@bcn.cat.

Aquest recurs també es pot consultar online al web del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.