Info B+S 230 - 19 de juliol

Dijous, 19 juliol, 2018

Info B+S: crònica grups de treball de la xarxa, propostes per a un estiu sostenible, economia circular i molt més!

B+S constitueix tres nous grups de treball

El passat 10 de juliol, prop de 70 persones van començar a donar forma als grups de treball sobre verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic i residus, formats per organitzacions de la xarxa. Voleu formar-ne part?

Per un estiu més sostenible

Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins al setembre amb un seguit de propostes d’activitats i de recursos perquè tingueu un estiu d’allò més sostenible. Us desitgem unes bones vacances!

Barcelona Energia encén l’interruptor

Barcelona Energia, l’operador elèctric metropolità, va començar a operar l’1 de juliol, amb la intenció de tenir un paper actiu en el mercat energètic per fer-lo més just, eficient i sostenible.

Voleu posar un estand a la Fira de la Rehabilitació?

El Col·legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona ofereix condicions especials a les entitats de B+S que treballen en el sector social per tenir un espai el 20 i 21 d’octubre en aquesta fira.

Economia circular contra la fractura digital

La cooperativa Alencop recull 360 ordinadors i 90 monitors de l’lnstitut Municipal d’Informàtica per reciclar-los, allargar-ne la vida útil, reduir l’impacte mediambiental i cedir-los a entitats socials i col·lectius vulnerables.

Entrevista: Pep Canadell

"No hi ha una solució única per al canvi climàtic, sinó un conjunt molt gran d’accions i canvis culturals que són necessaris". Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project i un dels autors de l'IPCC.

Accions dels membres de la xarxa

Un total de 63 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!