Info B+S 231 - 6 de setembre

Dijous, 6 setembre, 2018

Grups de treball, Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, voluntaris de "Punt de refència" i molt més!

En marxa amb els grups de treball

Verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic o residus, quin us interessa més? Ja us podeu inscriure a la primera sessió de cada grup de treball de la xarxa Barcelona + Sostenible!

Activeu-vos amb la mobilitat sostenible!

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, amb iniciatives com el Park(ing)Day o les sessions de participació del Pla de Mobilitat Urbana 2019-2024. 

Voleu fer difusió de les vostres activitats i bones pràctiques?

Des de B+S volem ser el vostre altaveu! El butlletí, el web, les xarxes socials, el calendari d’activitats...us oferim diversos canals de comunicació per fer difusió de tot allò que feu en l'àmbit de la sostenibilitat.

Es cerquen voluntaris per fer de mentors

Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca persones voluntàries per als tres projectes de mentoratge.

Hula Hoop, l'experiència en disseny circular

El Barcelona Centre de Disseny celebra aquest 19 de setembre el “Hula Hoop”, un espai de trobada obert a professionals i empreses que vulguin compartir experiències d’economia circular en el qual col·laboren les entitats de la xarxa Eco Intelligent Growth i ByMyEco.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 23 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .