Voleu fer difusió de les vostres activitats i bones pràctiques?

Des de B+S volem ser el vostre altaveu! El butlletí, el web, les xarxes socials, el calendari d’activitats...us oferim diversos canals de comunicació per fer difusió de tot allò que feu en l'àmbit de la sostenibilitat.

De quins canals de difusió disposeu?

* Butlletí Info B+S: el butlletí quinzenal de la xarxa és un dels canals de difusió principals. “Les organitzacions de la xarxa” és apartat on hi destaquem activitats, jornades, sessions, bones pràctiques, projectes etc. dels membres de B+S per compartir-ho amb la resta de la xarxa. “Nous membres de la xarxa” i “Noves accions dels membres de la xarxa” són els espais on es donen a conèixer les noves entitats que signen el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i també les accions i Plans d’acció que desnvolupen. És idoni per donar a conèixer les iniciatives en sostenibilitat que esteu duent a terme així com per agafar bones idees per a aplicar-les als vostres projectes.

* Web Barcelona + Sostenible: conté notícies sobre les novetats en sostenibilitat de la ciutat, les del programa i també iniciatives de membres de la xarxa que siguin d’interès general.

* Web Entitats i Empreses + Sostenibles: similar a l'anterior però en aquest cas la pàgina està destinada principalment a donar a conèixer l'activitat de les organitzacions, empreses, associacions etc. membres de Barcelona + Sostenible.

* Xarxes socials: a través de l’usuari @BCN_Ecologia amb el hashtag #BcnSostenible piulem informació en referència a la xarxa B+S. També tenim un compte de Vimeo on podreu trobar tots els vídeos relacionats amb la xarxa. Feu ús de l’etiqueta #BcnSostenible i doneu-vos a conèixer!

Calendari en xarxa: en aquest espai del web podeu afegir les vostres activitats i, un cop validades, apareixeran al calendari perquè tothom les pugui consultar.

Anuncis en xarxa: en aquest tauler s'hi poden trobar ofertes i demandes d'altres entitats. Afegiu-hi les vostres!

 

   


A qui ho heu d’enviar? La Secretaria tècnica de Barcelona + Sostenible gestionarà totes les peticions de difusió a través del correu bcnsostenible@bcn.cat.  

A tenir en compte! La temporalitat i diversitat temàtica de les notícies serà clau per definir en quin canal es fa difusió. És preferible enviar la informació l’abans possible per poder-ne fer una bona programació. 

I si volem donar a conèixer que som membres de la xarxa B+S? com a membres de B+S disposeu de diferents eines de comunicació per fer difusió de que en formeu part. Us animem a compartir-ho i fer-ne difusió als vostres canals de comunicació.