Info B+S 232 - 20 de setembre

Divendres, 21 setembre, 2018

Info B+S: Fem Xarxing 2018, grups de treball, activitats de tardor i molt més!

Aquesta tardor arriba el Fem Xarxing 2018!

Traieu les agendes i anoteu-ho amb retolador vermell: divendres 19 d'octubre és la data del proper Fem Xarxing, un dels esdeveniments de networking més importants de la xarxa Barcelona + Sostenible. No us ho podeu perdre!

Comencen les sessions dels grups de treball: verd i biodiversitat

El passat dimarts 18 de setembre el grup de verd i biodiversitat es va trobar per començar a definir els seus objectius i el pla de treball. El grup de residus es trobarà el 27 de setembre i el d’energia i canvi climàtic el 4 d’octubre.

La Superilla de Sant Antoni començarà a ampliar-se a finals d'any

La transformació del barri de Sant Antoni avança en la seva segona fase, que es preveu iniciar a finals d'any. L'Ajuntament ha aprovat tres projectes sobre la pacificació dels carrers, la millora de les condicions ambientals i l’augment de la qualitat dels espais de relació.

Activitats per una tardor sostenible

Arriba la tardor i amb ella noves activitats dels equipaments de la ciutat, entre d’altres esdeveniments organitzats per membres de la xarxa Barcelona+Sostenible.

La realitat barcelonina, més a prop

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaca com a novetat d’aquest mes “L’Anuari estadístic de la ciutat de Barcelona 2018”, un recurs informatiu i de recerca que recull dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat.

Entrevista: Xarxa de Voluntariat Ambiental

“Avui en dia hi ha molts moviments de voluntariat ambiental i no tots tenen prou visibilitat. Des de la XVAC els donem a conèixer, n’incentivem la participació i els facilitem eines i recursos”. Anna Parisi, tècnica de la Xarxa de Voluntariat Ambiental.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 5 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .