Info B+S 233 - 4 d'octubre

Dijous, 4 octubre, 2018

Info B+S: Fem Xarxing 2018, jornada sobre canvi climàtic, Fira de la Rehabilitació  i molt més!

Que no us ho expliquin! Veniu al Fem Xarxing 2018

No us perdeu aquesta ocasió per conèixer altres organitzacions de la xarxa B+S i establir col·laboracions. Us esperem el 19 d'octubre al Born Centre Cultural, un espai que s'omplirà d'idees entorn a la sostenibilitat quotidiana.

Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona

El proper 9 de novembre es donaran a conèixer els estudis realitzats per redactar el Pla Clima de Barcelona, es visibilitzarà la recerca climàtica de la ciutat, i es crearà un espai de debat entre l'Acadèmia i l’Ajuntament. 

Torna la Fira de la Rehabilitació

El Col·legi d’Aparelladors Aquitectes, Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona organitza aquesta fira per tal de conscienciar, tant a la ciutadania com a professionals, la necessitat d’invertir en el manteniment i la rehabilitació de les vivendes.

Noves fitxes d'estalvi energètic en comerços

Voleu millorar el vostre estalvi energètic? Us presentem aquest nou recurs destinat a comerços però també a altres organitzacions que us servirà per millorar el rendiment energètic, la contractació, la climatització, els electrodomèstics, la il·luminació i els equips de fred industrials.

Col·laboració win-win entre empreses i entitats

El 17 d’octubre tindrà lloc el Marketplace de Tàndem.cat, un espai que busca la col•laboració entre empreses i entitats per tal de desenvolupar projectes ambientals de caràcter innovador i amb valor social.

Entrevista: Dan Pontarlier

“És necessari que la ciutadania i el món en general comenci a ser més conscient dels costos amagats de les compres que es realitzen” Dan Pontarlier, fundador de Sustainable Man.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 3 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .