Que no us ho expliquin! Veniu al Fem Xarxing 2018

No us perdeu aquesta ocasió per conèixer altres organitzacions de la xarxa B+S i establir col·laboracions. Us esperem el 19 d'octubre al Born Centre Cultural, un espai que s'omplirà d'idees entorn a la sostenibilitat quotidiana.

Voleu... presentar els vostres projectes? conèixer millor qui treballa la sostenibilitat al vostre barri? trobar noves col·laboracions? compartir idees sobre sostenibilitat? conèixer noves entitats? passar un dia distés amb la resta d’organitzacions de Barcelona + Sostenible? 


INSCRIU-TE al Fem Xarxing · Fem plaça!


El lema d’enguany és:

Cada dia de la teva vida està ple d’accions quotidianes que tenen un impacte positiu o negatiu. Marca la diferència! Aquest Fem Xarxing ens centrarem en els hàbits de cosum i del dia a dia per ser més sostenibles. Compartirem idees i iniciatives al mateix temps que teixim aliances dins la xarxa Barcelona + Sostenible.

* ELS PETITS GESTOS FAN GRANS CANVIS, QUINS SÓN ELS TEUS? 
Donarem a conèixer les vostres idees i accions diàries sostenibles. Envieu-nos per correu electrònic la vostra en format foto, vídeo curt, meme o GIF. Afanyeu-vos, teniu fins l’11 d’octubre!

* EL TAULELL: pengeu el vostre anunci oferint o sol·licitant el que us calgui. Empleneu i envieu-nos la fitxa a bcnsostenible@bcn.cat.

* EL RACÓ DE L’ENTREVISTA: en aquest espai podreu explicar com és la vostra organització i publicarem l’entrevista al nostre butlletí. Si hi esteu interessats/des feu-nos-ho saber enviant un correu a bcnsostenible@bcn.cat.

* CUINEM? Busqueu col·laboracions d’altres organitzacions? aprofiteu aquest espai de difusió i expliqueu el vostre projecte a la xarxa en 2 minuts. Reserveu-ho al fer la inscripció o per correu electrònic si ja esteu inscrits.

* ANEM AL MERCAT: feu la vostra paradeta tipus marketplace i doneu a conèixer la vostra organització o projecte a la resta d’assistents. Podeu portar materials de mostra. Selecciona-ho al formulari d’inscripcions. Empleneu i envieu-nos la fitxa abans de l'11 d’octubre a bcnsostenible@bcn.cat.


> Tota la informació completa dels espais del Fem Xarxing 2018
 

   

FEM XARXING, FEM PLAÇA 2018

Quan? Divendres 19 d’octubre 2018, de 9 a 13 h
On? El Born Centre Cultural (Plaça comercial, 12)

>Inscripcions
> Programa
> Més informació

 
Compartiu aquesta informació amb les persones de la vostra organització que creieu que hi puguin estar interessades. Podeu inscriure-us-hi més d'una!