Torna la Fira de la Rehabilitació

El Col·legi d’Aparelladors Aquitectes, Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona organitza aquesta fira per tal de conscienciar, tant a la ciutadania com a professionals, la necessitat d’invertir en el manteniment i la rehabilitació de les vivendes.
 

Enguany torna a Barcelona la cinquena edició de la Fira de la rehabilitació del 20 al 21 d’octubre, un esdeveniment que engloba activitats dirigides a la ciutadania amb temes relacionats amb l’habitatge i la rehabilitació. L’objectiu de la fira és conscienciar de forma lúdica sobre la necessitat d’invertir en el manteniment i la rehabilitació de les vivendes, sempre des de les vessants social, d’accessibilitat i de sostenibilitat.

Rehabilita és una iniciativa del CAATEEB (Col·legi d’aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona, entitat membre de la xarxa Barcelona + Sostenible) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i diverses entitats del sector. La Fira de la rehabilitació s’inclou en el marc de la Setmana de la Rehabilitació que tindrà lloc del 15 al 21 d’octubre i que inclou un programa amb més de 70 ponents.

Enguany la programació d’activitats s’ha agrupat en tres blocs diferents de com s'entén l’habitatge: socialment digne, econòmicament accessible i ambientalment sostenible. Dins aquest últim bloc, el dimecres, 17 d’octubre Antoni Solanas i Chiara Monterotti parlaran sobre La Fàbrica del Sol com a exemple de la primera rehabilitació sostenible d’edificis amb Certificació VERDE 5 fulles.

> Programa d’activitats de la Fira de la Rehabilitació