Info B+S 234 - 18 d'octubre

Dijous, 18 octubre, 2018

Info B+S: grups de treball, FESC, Setmana Europea de la Prevenció de Residus i molt més!

Primeres trobades dels grups de treball

Ja s’han realitzat les primeres sessions dels tres grups de treball: verd i biodiversitat, residus i energia i canvi climàtic i s’han començat a definir objectius i línies d’acció.

Arriba la Setena Edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Del 26 al 28 d’octubre la Fabra i Coats de Barcelona s’omplirà de sobirnania col·lectiva amb aquesta fira organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) entitat, membre de la xarxa B+S.

Impliqueu-vos en la prevenció dels residus

Arriba la desena edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 17 al 25 de novembre, amb accions de sensibilització a tot Europa. Teniu fins el 4 de novembre per inscriure-us i organitzar la vostra iniciativa per celebrar aquesta efemèride.

Les recomanacions del mes

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental ha adquirit noves publicacions i un documental sobre jardins verticals, canvi climàtic i originals propostes per a ser més sostenibles.

Entrevista: Associació Jardins d'Emma

"Gràcies a metodologies de participació directa en l’espai públic, aconseguim renaturalitzar parts del barri mitjançant l’horticultura urbana i diferents sessions de jardineria familiar". Martí Ardanaz, coordinador de l'Associació Jardins d'Emma.

CosmoAcción per al futur de les ciutats

L’Obra Social la Caixa, Laboratorio Ecoinnovación i Fundació Fòrum Ambiental organitzen quatre jornades del 25 d’octubre al 24 de novembre per aprofundir en els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) sobre ciutats i consum responsable. 

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 3 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.