CosmoAcción per al futur de les ciutats

L’Obra Social la Caixa, Laboratorio Ecoinnovación i Fundació Fòrum Ambiental organitzen quatre jornades del 25 d’octubre al 24 de novembre per aprofundir en els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) sobre ciutats i consum responsable. 

L’objectiu principal de CosmoAcción és la divulgació dels ODS de forma diferent i amb la participació de tota la ciutadania. Es realitzaran un total de quatre activitats diferents i complementaries anomenades: coneix, decobreix, dialoga i actua. Per tal de poder tractar els 17 objectius, cada semestre es presentarà una nova edició amb una nova agrupació dels ODS. Aquesta primera edició girarà entorn a l’ODS 11: ciutats sostenibles, i el 12: consum i producció responsables amb el lema “ Quin és el paper de la ciutadania, en un futur urbà, connectat i sostenible?”

Aquests dos objectius es tractaran entomant diferents perspectives sobre el paper de la ciutadania a les ciutats actuals i les del futur. És per aquest motiu que s'han organitzat quatre activitats diverses, amb diferents convidats/des especials:


CONEIX
25 d’octubre de 2018. Sala Àgora de CosmoCaixa Barcelona

Ponents: Montse Junyent, Areti Markopoulou, Sr. Josep M. Serena i Montserrat Viladrich.
Moderadora: Alba Cabañas

+ INFO

 

DESCOBREIX:
5 de novembre a les 19 h Auditori del CosmoCaixa

 

 

 

 

 

 

 Ponent: Christian Felber
Moderadora: Deborah García Bello
+ INFO 

 

DIALOGA

14 de novembre a les 19 h a la Sala Ágora del CosmoCaixaPonents: Tomas Diez, Javi Creus, Helena Barracó i Cecilia Tham.
Moderadora: Pampa García

+ INFO 

 

ACTUA:

24 i 25 de novembre 19h al CosmoCaixa

Inscripcions obertes fins el 10 de novembre. Joves amb perfil d’entre 18 i 35 anys amb ganes d’innovar per aconseguir un canvi.
Mentors convidats: Markel Comenzana, Arnau Llobet, Ramon Farreny i Juan Ignacio Zaffora

+ INFO> Tota la informació completa al web de CosmoAcción