Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 3 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.


 

Daniel Riquelme Guzmán (Indidogs)

Perruqueria canina i botiga de pinsos naturals i de proximitat al barri de Gràcia.

Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic

L’Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic (Eicascantic) és una associació sense ànim de lucre amb 36 anys d’experiència, emmarcada en l’àmbit social i comunitari que fa de l’acollida, la formació, el diàleg i la participació associativa i ciutadana elements claus per a afavorir la inclusió sociolaboral de la població jove i adulta, sense fer diferències d’edat, gènere, origen o nivell econòmic. Situada al Casc Antic, va ser creada el 1982 i legalitzada el 1988. Històricament han treballat des del paradigma de l’educació permanent de persones adultes i la participació social i des del 1999 han incorporat el paradigma de l’acollida i la interculturalitat, sempre amb la finalitat de millorar la cohesió social i la qualitat de vida de totes les persones, especialment d’aquelles amb més dificultats socioculturals.

 

Naturalwalks - Ecoturisme, Botànica i Sostenibilitat

Naturalwalks ofereix una mirada singular al patrimoni natural i cultural, cap al paisatge vegetal per tal d’entendre la història d’aquell indret a través dels temps, la cultura i la tradició. S’ofereixen experiències directes a través dels aromes, els sabors, les textures i sensacions diverses que ens ofereix la natura per entendre la cultura i el perquè de tot plegat. Des de conèixer l’elaboració d’un licor tradicional com la ratafia o fer un maridatge entre flors per tastar els vins amb un tast de flors.