Info B+S 235 - 31 d'octubre

Dimecres, 31 octubre, 2018

Dones líders pel clima, crònica Fem Xarxing 2018, Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc i molt més!

Les dones, líders pel clima

Quines són les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats? El 14 de novembre se celebra “Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic”, una trobada internacional emmarcada en el programa Women4climate liderat per la xarxa de ciutats C40.

El mercat del Born s'omple d'idees de sostenibilitat

En la setena edició del Fem Xarxing, el passat 19 d’octubre els membres de la xarxa B+S es van trobar al Born Centre Cultural en un acte que va tenir la sostenibilitat quotidiana i el territori com a fil conductor.

Participeu a la redacció del Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc

El Districte de Sants-Montjuïc organitza aquest procés participatiu per redactar el Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc. El proper 7 de novembre se celebrarà una sessió amb entitats de l’àmbit de medi ambient, sostenibilitat, ecologia i mobilitat.

Treballem per combatre la pobresa energètica

Quines són les causes de la pobresa energètica? Quina és la situació actual dels drets energètics? Espais de debat i reflexió al 2n Congrés Català de Pobresa Energètica, que se celebra el 8 i 9 de novembre al Centre Cívic Cotxeres de Sants. 

Novembre de #Zerowaste

Aquest mes us proposem dues activitats per promoure la cultura del residu zero: el 10 de novembre, l’espai Apocapoc BCN acollirà el festival “Zero Waste” i el 24 de novembre podeu fer voluntariat i/o ser comensals al gran banquet gratuït d’aliments recuperats a l'espai La Pionera.

Entrevista: Ecoregió

“La nostra visió és fer de Catalunya una ecoregió en la qual consumir producte ecològic sigui bàsic i fàcil”. Oriol Costa Lechuga, director d’Ecoregió.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a UPC BCN AIChE Student Chapter i a PAX# Genuine Toursim Advisors, dues organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .