Novembre de #Zerowaste

Aquest mes us proposem dues activitats per promoure la cultura del residu zero: el 10 de novembre, l’espai Apocapoc BCN acollirà el festival “Zero Waste” i el 24 de novembre podeu fer voluntariat i/o ser comensals al gran banquet gratuït d’aliments recuperats a l'espai La Pionera.


JORNADA #ZEROFOODWASTE

Organitzada per l’entitat membre de la xarxa B+S Plataforma Aprofitem els Aliments, aquesta jornada és un altaveu per a les persones i els projectes que treballen en la prevenció i reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l’aprofitament i l’horitzó residu zero. L’objectiu és prendre el carrer per a cuinar i servir 1.000 racions de menjar rescatat. Es reivindiquen els aliments com un tresor valuós. S’estima es recuperaran aproximadament una tona d’aliments, això  suposa un estalvi mediambiental de: 1.500 kg de CO2, 52.800 litres d’aigua, 1,40 hectàrees de terra i 3.000 euros.
 

jornada #zerofoodwastebcn

 

 

Jornada #Zerofoodwaste

 14 de novembre
La Pionera (passeig clavell, al final de la Rambla del Poblenou)

+ INFO

 

 

 

 

FESTIVAL ZERO WASTE

El 10 de novembre a Nestcitylab a la cafeteria Apoc apoc BCN se celebrarà el Festival Zero Waste, organitzat per “Zero Waste Barcelona Network”, entitat membre de Barcelona+Sostenible. L'objectiu és reunir persones claus de diferents sectors del Zero Waste a Barcelona amb l'objectiu d'exposar i debatre un gran repte ambiental i compartir idees amb la finalitat de generar projectes conjunts i solucions cap a un futur més connectat a la natura i amb menys residus .


Festival Zero Waste

 10 de novembre
Apocapoc BCN (Nest City Lab, Carrer d'Àlaba, 100)

> Entrades
+ INFO