Participeu a la redacció del Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc

El Districte de Sants-Montjuïc organitza aquest procés participatiu per redactar el Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc. El proper 7 de novembre se celebrarà una sessió amb entitats de l’àmbit de medi ambient, sostenibilitat, ecologia i mobilitat.

Aquesta iniciativa pretén promoure un debat ciutadà entorn el Pla d'Actuació del Parc de Montjuïc de tal manera que incorpori les necessitats, els usos i les demandes dels veïns i veïnes de la ciutat de Barcelona. Amb la voluntat de conèixer les visions, els plantejaments i les propostes d’actuació del teixit veïnal, associatiu i d’entitats i organitzacions interessades en la muntanya de Montjuïc s’han previst diverses sessions de participació presencial, més enllà de la participació digital a través de la plataforma Decidim.barcelona.

En aquest sentit, se celebrarà una trobada amb entitats de l’àmbit de medi ambient, sostenibilitat, ecologia i mobilitat atès l’interès natural de Montjuïc i degut a la importància de les mesures que des d’aquests sectors es puguin plantejar.
 

SESSIÓ AMB ENTITATS SOBRE EL PROCÉS PARTICIPATIU DEL PLA D'ACTUACIÓ DEL PARC DE MONTJUÏC

Dimecres 7 de novembre de 2018 a les 18h

Sala Barcelona d’Ecologia Urbana (Av. Diagonal, 240, 2a planta).

Confirmeu la vostra assistència al correu electrònic dte03_participacio@bcn.cat

 

Podeu trobar més informació sobre el procés participatiu i tota la documentació relativa a l’elaboració del Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc a https://www.decidim.barcelona/processes/futurmontjuic