Info B+S 236 - 15 de novembre

Dijous, 15 novembre, 2018

Info B+S: canvi climàtic amb mirada científica i de gènere, Premi Comerç, Congrés del Tercer Sector Social i molt més!

El canvi climàtic amb mirada científica i de gènere

Prop de 200 persones han participat en dues jornades emmarcades en els “Dies pel clima”, amb l'objectiu d'apropar l’Ajuntament i l’àmbit acadèmic i donar més visibilitat i oportunitats a les dones.

21a edició dels Premis Comerç de Barcelona

L’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel, membre de Comerç+Sostenible, va obtenir el guardó per la innovació i el dinamisme en les seves activitats. Els establiments comercials Demano i Vida meva van rebre el premi de sostenibilitat.

Descobriu el binomi aigua i ciutat

En el marc de “El memorial de l’aigua” s'organitzen fins el 18 de desembre diverses xerrades amb persones expertes i internacionals. A més, el 20 i el 21 de novembre descobrirem els projectes guardonats i d’altres iniciatives al “FAD Awards 2018 aigua i ciutat”.

Reconeixement a iniciatives de sostenibilitat

L’Ajuntament de Barcelona rep el Premi #Rezero per l’eliminació de gots de plàstic d’un sol ús a les guinguetes de platges i l'Associació de Comerciants i Empreses de Trinitat Nova, membre de B+S, obté el reconeixement 'Win-Win' de la Universitat Abat Oliva CEU.

Mostra d'una quarantena d'entitats al congrés del Tercer Sector Social

Els dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

Entrevista: Soy Comida Perfecta

“Es necessiten 910 litres d’aigua per produir 100 grams de pernil dolç. Tenir en compte aquest tipus de dada abans d’anar a comprar és molt important”. Natalia Luppens, responsable de comunicació de Soy Comida Perfecta.