21a edició dels Premis Comerç de Barcelona

L’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel, membre de Comerç+Sostenible, va obtenir el guardó per la innovació i el dinamisme en les seves activitats. Els establiments comercials Demano i Vida meva van rebre el premi de sostenibilitat.

La gran nit del comerç de Barcelona va rebre de nou un homenatge a les persones professionals que hi treballen i a les seves iniciatives de negoci. La sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya va ser l’escenari escollit per a la gala de lliurament dels premis de la 21 edició, uns guardons que aquest any han distingit a dos establiments i firmes en les diverses categories.

Volem felicitar especialment a l’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel, membre de Comerç+Sostenible, pel guardó al comerç col·laborador per la innovació i el dinamisme en les seves activitats de promoció del comerç. 

Alguns dels membres del jurat del Premi Comerç són entitats que formen part de la xarxa Barcelona+Sostenible: Club EMAS, Barcelona Oberta i Fundació Barcelona Comerç.

> Consulta la crònica completa de la trobada al web de comerç de Barcelona.