Descobriu el binomi aigua i ciutat

En el marc de “El memorial de l’aigua” s'organitzen fins al 18 de desembre diverses xerrades amb persones expertes i internacionals. A més, el 20 i el 21 de novembre descobrirem els projectes guardonats i d’altres iniciatives al “FAD Awards 2018 aigua i ciutat”.

 

MEMORIAL DE L’AIGUA
Aigua, ciutadania, Barcelona: perspectives i prospectives

  Del 13 de novembre al 18 de desembre​
 Auditori Calàbria, 66 (Calàbria, 66)

> Inscripcions

Aquesta tardor veniu a descobrir el passat, present i futur de l’aigua de Barcelona amb experts locals i internacionals. El cicle de xerrades "Aigua, ciutadania, Barcelona: perspectives & prospectives", emmarcat dins la programació del Memorial de l’Aigua, un any impulsat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar sobre l’aigua com a bé comú, aportarà visions expertes sobre diferents aspectes entorn de l’aigua. El dret d’accés a l’aigua, el control públic sobre el finançament i els preus del servei, o els reptes que suposa el canvi climàtic són algunes de les qüestions que s’hi tractaran.

+ INFO

 

FAD AWARDS 2018: AIGUA I CIUTAT
No hi ha ciutat sense aigua

Presentació dels projectes guanyadors

 Dimarts, 20 de novembre a les 19 h
Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels, 1)

> Inscripcions
 

FAD Award 2018
Cerimònia de lliurament dels premis City to City

 Dimecres, 21 de novembre a les 18.30 h
Saló de Cròniques Ajuntament de Barcelona (pl. Sant Jaume, 1)

> Inscripcions
 

El City to City Barcelona FAD Award té l’objectiu d’identificar, connectar i reconèixer iniciatives d’arreu del món que contribueixin a millorar la vida a les ciutats. El 2018, el premi celebra la seva setena edició centrant-se en un binomi fonamental: “Aigua i ciutat”. Vinguts d’arreu del món, els dies 20 i 21 de novembre tindrem els guanyadors d’aquesta edició del premi entre nosaltres i podrem conèixer a fons els projectes de la mà de les persones responsables.

+ INFO