Mostra d'una quarantena d'entitats al congrés del Tercer Sector Social

Els dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

El Congrés se celebrarà a La Farga de l'Hospitalet, tot i que la inauguració institucional del 21 de novembre es realitzarà a l'auditori del Disseny Hub Barcelona. Aquesta inauguració comptarà amb les màximes autoritats de les administracions catalanes, entre les quals hi haurà el president de la Generalitat, Quim Torra. 

Els dies 22 i 23 de novembre es durà a terme a La Farga una mostra d'entitats en la qual participaran 40 entitats socials, institucions, administracions locals i empreses, que donaran a conèixer els seus projectes i activitats en l'àmbit social. Paral·lelament, també a La Farga, es realitzaran diversos debats, xerrades i col·loquis sobre qüestions com quina és la relació entre el món local i el sector social i cap a on avança l'atenció a les persones i com millorar-la. 

I, entre moltes altres propostes, se celebrarà una nova edició del Social Speaker's Corner, un espai dinàmic i interactiu que permet conèixer els projectes més innovadors del sector social i promou el coneixement i la relació entre les persones assistents i els projectes que representen. Enguany es presentaran 84 projectes agrupats en dos grans eixos: la innovació en la intervenció social i en l'organització o la gestió en l'àmbit del tercer sector. 

> Programa complet i inscripcions

Font: Torre Jussana – Centre de serveis a les associacions (Ajuntament de Barcelona)

 

6è Congrés del Tercer Sector Social - informació entrades i continguts